Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tahincioğlu’ndan ilk yarıda rekor ciro

Tahincioğlu’ndan  ilk yarıda  rekor ciro

EMLAK Haberleri

Tahincioğlu, 429 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirerek bu dönemde 631 milyon 556 bin TL'lik ciro elde etti.

Gayrimenkul sektörünün başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında da Tahincioğlu Gayrimenkul, 130 bağımsız bölüm satışıyla 140 milyon liralık gelir elde etti. 429 bağımsız bölümün satışından ise 631 milyon 556 bin TL'lik ciroya ulaştı.
Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa şartlarına rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. Emlak Konut GYO'nun açıkladığı ilk yarı satışlarına göre, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer aldı. Konut sahibi olmak isteyenlerin yine birinci tercihinin Tahincioğlu olması bizi gururlandırmaya devam ediyor" dedi. Projelerinde çok özel ödeme şartları ve faiz fırsatları sunduklarını ifade eden Özcan Tahincioğlu, yükselen konut kredisi faizlerine rağmen tüm projelerinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası gerçekleştirdiklerini belirterek, sınırlı bir süre için ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunduklarını sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...