Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeniköy Konakları’nda 2. etap satışa çıktı

Yeniköy Konakları’nda 2. etap satışa çıktı

EMLAK Haberleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yeni Yapı tarafından Eyüpsultan’da hayata geçirilen 164 konutluk Yeniköy Konakları İstanbul 2. etap satışa çıktı. Lokasyon avantajının yanı sıra estetik mimarisi ve az katlı yapısıyla öne çıkan projede konut alıcılarına 3.410 TL taksitle daire sahibi olma imkânı sunuluyor.

İstanbul’un tarihî dokusuna uygun projelendirilen Yeniköy Konakları İstanbul, Eyüpsultan - Alibeyköy Hasdal Kavşağı ile anayolların kesişim noktasında yükseliyor. Az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde geliştirilen Yeniköy Konakları İstanbul’da büyük ilgi gören 1. Etabın ardından 2. Etapta yer alan 164 daire satışa çıktı. Emlak Konut GYO güvencesinde geliştirilen proje, 2 Metro hattı ile tramvay hattının ortasında konumlanıyor. Üniversitelerin, öğrenci kampüslerinin ve hastanelerin çevrelendiği bir bölgede yer alan Yeniköy Konakları İstanbul, özellikli konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.
Zengin sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede ayrıca; yeşil alanlar, bitişiğindeki 8.500 metrekare içinde yer alan yürüyüş yolları, spor alanları ve parklar bulunuyor.

AİLELER İÇİN GELİŞTİRİLDİ
Konut alıcıları tarafından yoğun talep gören projenin 1. Etabında 210 daire yer alırken 2. Etapta ise 164 konut bulunuyor. Aileler için geliştirilen geniş ve ferah dairelerin yer aldığı Yeniköy Konakları İstanbul’da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.
Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip projede daireler 80 metrekare ile 252 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yüksek standartlarda donatı alanlarına sahip Yeniköy Konakları İstanbul’da alıcılara yeşillikler içinde stresten uzak ayrıcalıklı bir hayat sunuluyor.

3.410 TL TAKSİTLE DAİRE SAHİBİ OLUNABİLİYOR
Konut alıcılarına peşinde yüzde 15 indirim avantajının yanı sıra kredili alımlarda 120 ay yüzde 0.98 vade oranı uygulayan Yeni Yapı,  yatırımcılara alternatif ödeme seçenekleri sunuyor. 3.410 TL taksitle daire sahibi olunabilen Yeniköy Konakları İstanbul’da ödemeyi 24 ay erteleme seçeneği de yer alıyor.

ULAŞIM AĞLARI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE YER ALIYOR
Ulaşım açısından da son derece avantajlı bir noktada yer alan Yeniköy Konakları İstanbul; Alibeyköy Metro durağı ve tramvay hattı ile daha da değer kazanıyor. Hasdal ve TEM Otoyolu’nun yanı başında, Eyüpsultan ile Göktürk’ün kesişim noktasında yükselen Yeniköy Konakları İstanbul’dan; inşa çalışmalarının devam ettiği Mahmutbey – Mecidiyeköy Metro hattı ile Alibeyköy – Eminönü tramvay hattının tamamlanmasıyla şehrin birçok noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Yeniköy Konakları İstanbul Levent ve Maslak’a 7 km, FSM Köprüsü’ne 10 km, Taksim’e 11 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 12 km mesafede bulunuyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...