HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

36 ay vade farksız taksit imkânı sunuyor

36 ay vade  farksız taksit imkânı sunuyor
Avrupark Hayat, Haber

EMLAK Haberleri

Cihan İnşaat imzasıyla, İstanbul Başakşehir’de inşa edilen Avrupark Hayat, içerisinde barındırdığı site özellikleri ile alıcılarını cezbediyor.

Cihan İnşaat tarafından, İstanbul Avrupa Yakası’nda Başakşehir’de yükselen Avrupark Hayat, 42 bin 19 metrekare alana inşa ediliyor. 13 blokta bin 95 konuttan ve 81 ticari üniteden meydana gelen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Metrekare alanları 56 ile 206 metrekare arasında değişen projede 1+1 daire fiyatları 278 bin liradan, 2+1 daire fiyatları 412 bin liradan, 3+1 daire fiyatları 518 bin liradan ve 4+1 daire fiyatları 727 bin liradan başlıyor.
Avrupark Hayat projesinde yüzde 25 peşinat verip kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Açık/kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, kafe, sinema, futbol shası, basketbol sahası, voleybol sahası, mescit ve yürüyüş parkuru gibi site özellikleri barındıran Avrupark Hayat projesi dikkatleri üstüne çekiyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...