Akademik rezidans yatırımları sürecek

Akademik rezidans yatırımları sürecek

EMLAK Haberleri

Farklı konseptlerde geliştirdiği markalı konut projelerini yatırımcılara sunan Nef, aynı yaklaşımı gençler için de sürdürüyor.

Öğrencilerin hayata hazırlandığı üniversite yıllarını rahatça geçirebilecekleri öğrenci yurtları tasarlayan ve hayata geçiren Nef, bu konsept için Novu projesini üretti. İstanbul başta olmak üzere, 750 milyon lira yatırımla 10 proje ve 15 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedefleyen Nef’in Merter’de hizmete açtığı ilk Novu projesi 900 yatak kapasitesine sahip.

6 BİN YATAKLI OLACAK
Nef ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ortaklığında kurulan Nef EBRD Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Türkiye’de Novu ile akademik rezidans alanına yatırım yapacak. 120 milyon dolarlık sermaye ile kurulan şirket, ilk 5 yıllık planda 600 milyon dolar yatırımla 5 bin üniteli konut projesinin yanı sıra 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans yatırımı gerçekleştirecek.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...