Ticari ünitelerin yarısı açık ihalede satıldı

Ticari ünitelerin yarısı açık ihalede satıldı

EMLAK Haberleri

İstanbul’un en hızlı değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesinin ilk etabındaki ticari üniteleri ihaleye çıktı. Yoğun talep gören satış ihalesinde bağımsız bölümlerin yarısı satıldı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Yeni açılan Kayaşehir – Başakşehir, yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile son dönemin en çok ilgi gören 3. İstanbul projesinde 1.etap ticari üniteleri ihaleyle satışa çıktı. “Enflasyon ile mücadelede Başakşehir’de 3. İstanbul’dan 3 büyük fırsat” sloganı ile çıkılan ihaleye Ordu, Kayseri, Rize, Viyana başta olmak üzere birçok farklı şehirden yatırımcılar katıldı. Toplam 55 bağımsız bölümün açık artırma yöntemiyle ihaleye çıktığı Başakşehir’in en büyük karma projesine oldukça yüksek bir katılım gerçekleşti. Konut fiyatına ticari ünitelerin satıldığı ve satışa çıkan bağımsız bölümlerin yüzde 52’sinin satıldığı ihale, bölgeye ve projeye olan güvenin de göstergesi oldu. Aralık 2016’da lansmanı gerçekleştirilen projede ilk iki etabın yüzde 90’ı sahiplerini bulurken, yapılan satışların da yüzde 25’ı yabancılardan oluşuyordu.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...