Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa Konutları TEM 2, Eylül'de satışta

Avrupa Konutları TEM 2, Eylül'de satışta

EMLAK Haberleri

Artaş Grubu, Avrupa Konutları markasının tüm ayrıcalıklarını yaşatmaya devam edeceği Avrupa Konutları TEM ile yaklaşık 400 konutu daha hayata geçirecek

Erken teslim süreleri ve tüketicisine sağladığı yüksek prim oranlarıyla konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, TEM Otoyolu üzerindeki yeni projesini Eylül ayında lanse edecek. Avrupa Konutları markası altında bugüne dek 9 bin 500 konutu erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, TEM Otoyolu üzerinde inşa edeceği Avrupa Konutlar TEM 2'yi Eylül ayında görücüye çıkaracak. nbsp;Artaş Grubu, Avrupa Konutları markasının tüm ayrıcalıklarını yaşatmaya devam edeceği Avrupa Konutları TEM ile yaklaşık 400 konutu daha hayata geçirecek. Türkiye'nin en büyük sanayi ve kentsel dönüşüm projesi Vadistanbul, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul ve Maslak'ın en gözde projesi Eclipse Maslak gibi büyük projelerin de yatırımcısı olan Artaş Grubu, 5 yıl içerisinde 10 bin konut daha üretmeyi hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...