Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arap-Türk yatırımcı buluştu

Arap-Türk yatırımcı buluştu

EMLAK Haberleri

13’üncüsü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

TÜRKİYE DEVASA BİR PAZAR
Zirvede konuşmacı olarak yer alan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş da Türkiye'nin her yıl 1 milyon konutun satıldığı devasa bir piyasaya sahip olduğunu belirtti. Türkiye'nin yerli yatırımcı olduğu kadar yabancı yatırımcı için de çok önemli ve güvenli bir pazar olduğunu ifade eden Demirtaş "Bu pazarı geliştirmek için önemli düzenlemeler yaptık. En önemli konu konut sahibi olanlara Türk vatandaşlığı alma yolunun açılması oldu. Bu yolla ülkemize giren değer 1,2 milyar liraya ulaştı. Ayrıca Tapu Kadastro Müdürlüğümüz ile 12 ülkede ofisler açacağız. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve Türkiye’de satın alım yapan kişiler yurt dışında temsilciliklerimize giderek başvurular yapabilecek" dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...