HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

GS’liler Düşler Vadisi’nde buluştu

Düzenleyen: /
GS’liler Düşler Vadisi’nde buluştu
Düşler Vadisi, Haber

EMLAK Haberleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından geliştirilen Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı. Başkan Özbek ve dernek üyeleri Düşler Vadisi’nden villa alarak Rivalı oldu.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat’ın Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirdiği “Düşler Vadisi Riva” projesini Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra kulübün önde gelen derneklerinden 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) yetkilileri ziyaret etti. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’dan projeye ilişkin bilgiler alan eski başkan Dursun Özbek ve dernek yetkilileri, Düşler Vadisi Riva projesine tam not verdi. Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek ile birlikte 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve beraberindeki dernek üyeleri gelecek vadeden projeden villa alarak Rivalı oldu.

ALTERNATİF VİLLA SEÇENEKLERİNE YER VERİLİYOR
Emlak Konut GYO güvencesiyle Riva’nın doğal yapısı korunarak tasarlanan villaları 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunan Yılmaz İnşaat; projenin ilk etabında ise 509 villa inşa edecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Natamam şekilde yapılacak villalar, yatırımcının tercihine göre istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak. 1 milyon 157 bin metrekare üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde 70 bin metrekare park ve 207 bin metrekare özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor.

KOLAY ULAŞIM AKSINDA PRESTİJLİ VİLLALAR
Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası’nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor. İstanbul’un doğayla içe içe bölgesi Riva’da yükselen proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva’ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, tamamlandığında çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye’de örnek teşkil edecek.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...