Prefabrik evlere talep artıyor

- Güncelleme:
Prefabrik evlere talep artıyor

EMLAK Haberleri

Konut fiyatlarında artış ev sahibi olmak isteyenleri prefabrik evlere yönlendirdi. Son yıllarda yoğun ilgi gösterilen prefabrik evler, hazır yapılar olarak bilinse de iç ve dış dizaynının tasarımı kişinin isteğine bırakılıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Birçok köy yerlerinde de rağbet gösterilen prefabrik evler, yoğun kış şartlarına da oldukça dayanıklı olma özelliği taşıyor. Dış görüntüsüyle birçok insanın beğenisini toplayan evlerin üretiminde çelik profiller, çelik bağlantı ekipmanları, alçıpanlar, fiber cement kaplamalar gibi uzun ömürlü ve dayanıklı malzemeler kullanılıyor.

15 GÜN İÇİNDE TESLİM

Prefabrik evler; arsa ve inşaat yapımı şartlarının tamamlanması sonrası 15 gün içinde tamamlanabiliyor. Bu evlerin en büyük özelliği ise ekonomik olmaları... Kullanılan malzemeler istenildiği zaman sökülerek başka yere takılabilirken, sonradan ekleme yaparak genişletmekte mümkün oluyor. Prefabrik evler, arsa maliyeti hariç 200 bin liradan başlıyor. 100 metrekare büyüklüğe sahip olan evlerde üç oda, bir salon yer alıyor. Bu fiyatın içinde nakliye dışında hemen hemen her şey var...


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...