Ronaldo'nun başı belada

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ronaldo'nun başı belada

FUTBOL Haberleri

Game of Thrones dizisinin insan azmanı karakteri "The Mountain", Portekiz-İzlanda maçı öncesi yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'ya, "Benim ismim Hafhtor Bjornsson. Cristiano Ronaldo'ya bir mesajım var. Biliyorum ki ilk maçta İzlanda'ya karşı oynayacaksın. Eğer benim takımıma gol atmaya cesaret edersen, seni bulurum" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin, yaptığı kötülüklerle korkulan, insan azmanı karakteri "The Mountain", Euro 2016 öncesi Cristiano Ronaldo'yu uyardı. "Gol atarsan bitersin."

"The Mountain" karakterine hayat veren İzlandalı oyuncu ve dünyanın en güçlü adamlarından Hafhtor Bjornsson, şaka yoluyla da olsa, Portekiz - İzlanda maçı öncesi yıldız futbolcuya gözdağı verdi.

"BENİM TAKIMIMA GOL ATMAYA CESARET EDERSEN, SENİ BULURUM"

"Benim ismim Hafhtor Bjornsson. Cristiano Ronaldo'ya bir mesajım var. Biliyorum ki ilk maçta İzlanda'ya karşı oynayacaksın. Eğer benim takımıma gol atmaya cesaret edersen, seni bulurum..."

2.06 boyundaki, 190 kilo ağırlığındaki İzlandalı "dev adamın" bu uyarısı sonrası Ronaldo'nun nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...