Fransızlardan Türkiye nefreti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransızlardan Türkiye nefreti!

FUTBOL Haberleri

Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 öncesi, Fransa'da satışa çıkarılan "Türkiye hoş gelmedin" yazılı tişörtler satışa sunuldu. Türk futbolseverler, Fransız yetkililere şikayet mesajları yolladı.

Fransa'da satışa çıkartılan tişörtler olay çıkardı. EURO 2016 öncesi Türkiye'yi hedef alan tişörtlerin üzerine 'Türkiye hoş gelmedin' ve 'Avrupa'da senin yerin yok' yazan Fransızlar hadlerini aştı. Turnuva öncesi gerilim çıkaran bu tişörtlerin el altından satışa çıkarıldığı aktarılırken zaten gergin olan turnuva ortamında sıkıntılar yaşanabileceği belirtildi.

YETKİLİLERE ŞİKAYET MESAJLARI

Sosyal medyada ortaya çıkan tişörtlerin ardından Türk futbolseverler duruma tepki gösterirken Euro 2016 organizasyonunu yürüten Fransa'daki yetkililere şikayet mesajları gitti.

Fransızlardan Türkiye nefreti!

GERGİNLİK ÖNCEDEN BAŞLADI

Hatırlanacağı üzere Fransa'daki İslamofobik ve Türkiye karşıtı gruplar Paris'teki terör saldırıları sonrası Stade de France'in önünde 'Türkler EURO 2016 için Fransa'ya gelmesin' posteri açmışlardı. Ancak Galatasaray'ın ultrAslan taraftar grubu bu mesaja yine aynı yerde cevap vermişti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...