HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eyfel kırmızı beyaz olacak!

Düzenleyen: /
- Güncelleme:
Eyfel kırmızı beyaz olacak!
Eyfel Kulesi, Fransa, Euro 2016, Paris   , Haber

FUTBOL Haberleri

Her yıl 6 milyon turist çeken Fransa'daki Eyfel Kulesinin, EURO 2016 şampiyonası sırasında Twitter'da en çok konuşulan ülke takımının renkleriyle aydınlatılacağı açıklandı.

EURO 2016 boyunca turnuvaya katılan ülkeler için Twitter'da kullanılacak emojiler belli oldu. Buna göre Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi, EURO 2016'da her gün en çok konuşulan ülkelerin renklerine bürünecek.

TWİTTER DUYURDU

Twitter'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, Eyfel Kulesi'nin, turnuva boyunca her maç günü Twitter'da takım etiketleriyle en fazla bahsedilen ve destek alan ülkenin renkleriyle ışıklandırılacağı duyuruldu.

EN POPÜLER MESAJLAR DA YANSITILACAK

Açıklamada, Eyfel Kulesi'nin her günün son karşılaşmalarından 10 dakika sonra en fazla desteği alan ülkenin renklerine bürüneceği belirtildi. Ayrıca sporseverler tarafından Twitter'da paylaşılan günün en popüler mesajlarının, Eyfel Kulesi üzerine yansıtılacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...