5 maddede: İngiltere neden kazanamaz?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
5 maddede: İngiltere neden kazanamaz?

FUTBOL Haberleri

Son 50 yıldır hiç bir turnuvadan şampiyonluk elde edemeyen İngiltere'nin, EURO 2016'da da sürpriz yapabilme ihtimali yok gibi...

EURO 2016'da yarışacak 24 takımdan biri olan İngiltere, son 50 yıldır herhangi bir turnuvayı şampiyon olarak tamamlayamadı. Hayatım Futbol dergisi, Ada'nın turnuvadan başı önünde ayrılmasının bu yıl da sürpriz olmayacağını analiz etti.

Hazırlanan haber şu şekilde:

"1- SAVUNMA OYUNCULARI

İngiliz medyasını en çok savunmadaki problemler korkutuyor. Gerektiğinde Dier'ı da kullanabileceğini söyleyen Hodgson yalnızca üç stoper götürecek. Mourinho'nun ısrarla istediği üçüncü stoper Stones, harika bir oyun kurucu olsa da henüz çok iyi bir savunmacı değil. Eski gösterişli oyuncuların eksikliğinin en çok hissedildiği bölge burası.

2- ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK

İngiltere'nin ilk ve son büyük turnuva zaferi 1966'da oldu. Çeşitli formlarda sayısız hayal kırıklığı yaşadılar ve artık o kadar da umursamıyorlar. Çok daha iyi kadrolarla final görememişken şu an neden olsun ki?

3- MUHTEMEL ROONEY KRİZİ

Takım kaptanı, milli takım tarihinin en golcü oyuncusu ve son eleme gruplarının da en skoreri. Rooney neden sorun olsun? Milli takım performansı bir yana, Rooney eski hüviyetinden çok uzakta ve kalıcı olarak orta sahaya geçiş yapacağı günler gelmiş olabilir. Ona bir yer bulma zorunluluğu takımdaki dengeleri etkileyecek.

4- PREMIER LİG

Yüksek tempolu, bol rekabetli ve yoğun fikstürlü Premier Lig, sıradan izleyiciler için keyifli olsa da oyuncular açısından ortaya çıkardığı sakatlıklar ve sezon sonu tükenmelerle tam bir baş belası. Çok uzun süredir ara vermeyen Kane başta olmak üzere İngiliz oyuncular açısından zorlayıcı bir turnuva olabilir.

5- PENALTILAR

İş penaltılara kalırsa İngilizlerin çok da şansı olmadığını biliyoruz. Son olarak Kane de bu modaya uymuş gözüküyor. Takımın psikiyatristi Steve Peters'ın ek mesai yapması gerekecek."

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...