Türkler, Fransa’ya çıkarma yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkler, Fransa’ya çıkarma yaptı

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'da pazar günü Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı’nı desteklemek isteyen Türk vatandaşları, Fransaya çıkarma yaptı.

Avrupa Futbol Şampiyonası Türk taraftarlar Fransa’ya akın ediyor. EURO 2016 D Grubu’nda mücadele eden Türkiye’yi desteklemek için binlerce Türk taraftar da Fransa’ya çıkarma yaptı. Milli takım formasını giyen Türk taraftalar, tarifeli ve özel uçaklar vasıtasıyla Türkiye’nin 12 Haziran’da ilk maçına çıkacağı Hırvatistan maçı öncesinde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Fransa’ya hareket etti.

Türkler, Fransa’ya çıkarma yaptı

MUSTAFA DENİZLİ: “GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA ÇOK NET BİR ŞEKİLDE İNANIYORUM”

Milli maç öncesinde Teknik Direktör ve spor yorumcusu Mustafa Denizli de Paris’e giden uçakta yer aldı. Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere Türkiye’nin D Grubu’ndaki şansını değerlendiren Denizli, “Takımımızın yanında olacağız. Daha evvel yaşadığımız heyecanları, başarıları tekrarlamak için Fransa’da inşallah 1998 Dünya Kupası’nda olamadık. Bu sefer oradayız. Milli takımın genlerinde özellikle katıldığımız 4 turnuva var son 20 yılda. Bu 4 turnuvanın 3 tanesinde biz derece yaptık. Dolayısıyla Türk Milli Takımı’nın bu tip turnuvalarda he zaman bir beklentisi vardır. Ülkenin beklentisi vardır. Bu milli takımın da bunu yapacak gücü vardır. Gruptan çıkacağımıza çok net bir şekilde inanıyorum. Dolayısıyla hem iyi futbol hem iyi sonuç, yani mümkün olduğu kadar bu turnuvadan geç dönmeyi amaçlıyoruz. İnşallah da geç döneriz. Bu gruptaki rakiplerimize baktığımız Çek Cumhuriyeti bu grubun zayıf halkası olarak görünüyor. Muhtemelen onlar bu grubun dışında kalır, biz devam ederiz” şeklinde konuştu.

Türkler, Fransa’ya çıkarma yaptı

TARAFTARLARDAN MİLLİ TAKIMA YERİNDE DESTEK

Çok sayıda taraftar da tur şirketleriyle Fransa’ya gitmeyi tercih etti. Türkiye formasıyla Atatürk Havalimanı’na gelen bazı taraftarlar, Hırvatistan maçı öncesinde Türk Hava Yolları’na ait uçakla Paris’e gitti. ‘Biz bitti demeden bitmez’ yazılı formaları giyen taraftarlardan Sevgi Yetiş, “Gidiyoruz hayırlısıyla inşallah maçı alıp döneceğiz. Biz sadece Hırvatistan maçına gidiyoruz. Açılışı biz yapalım. Tur şirketiyle gidiyoruz üç günlük bir tur” dedi.

Türkler, Fransa’ya çıkarma yaptı

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu’ndaki ilk maçında Hırvatistan ile Paris’teki Parc des Princes Stadyumu’nda TSİ 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...