Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Yediğimiz golde Volkan Babacan'ın hatası var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen: Yediğimiz golde Volkan Babacan'ın hatası var

FUTBOL Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, kaybettiğimiz Hırvatistan maçı sonrasında "Modric'in zamanlaması iyi, vuruş tekniği iyi ama Volkan'ın kurtarması gerekiyor, sanki yürüyerek gidiyor top." dedi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye'nin 1-0 kaybettiği mücadeleyi değerlendirdi. Türkiye'nin az gol yediğini ifade eden Dilmen, maçın normal şartlarda 3-0 bitmesi gerektiğini belirtirken Türkiye'nin şansının devam ettiğini ifade etti.

Dilmen'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

"SAVUNMA ARKASINA HIZLI OYUNCUMUZ YOK"

"Ben bugün yazımda da yazdım. Bizim takım devamlı maç kazandı. Ancak Bulgaristan hazırlık maçı dışında hiç kimseye fark atmadık. Savunma arkasına hızlı toplu-topsuz oyuncumuz yok. Bu takım önde baskı yapabilecek bir takım.

"VOLKAN HATALI"

"Modric'in zamanlaması iyi, vuruş tekniği iyi ama Volkan Babacan'ın kurtarması gerekiyor. Volkan'ın kale arkasından bir çekim var, sanki yürüyerek gidiyor top. Hazırlıksız yakalandı. Milli takım yine toparlayabilir ama gerçeği görmek lazım. Hırvatistan takımını beğendim. Bu maçı az skorla kaybettik maalesef bunu söylüyorum."

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...