Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polonya 1-0 Kuzey İrlanda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Polonya 1-0 Kuzey İrlanda

FUTBOL Haberleri  / AA

EURO 2016 C Grubu maçında iki kuzey ekibinden Polonya, Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup etti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) üçüncü gününde C Grubu'nun ilk maçında Polonya, Kuzey İrlanda'yı 1-0 yendi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Polonya etkili oynasa da gol atmayı başaramadı ve ilk 45 dakika golsüz berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda da maçı domine eden Polonya, 51. dakikada Blaszczykowski'nin sağ kanattan getirdiği topta Milik'in düzgün vuruşuyla golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Kuzey İrlanda golden sonra zaman zaman geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü bulamadı ve karşılaşma Polonya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Daha önce Avrupa Futbol Şampiyonası'na 2 defa katılan Polonya hiç galip gelememiş ve her maç kalesinde gol görmüştü. Kırmızı-beyazlılar, Kuzey İrlanda'yı 1-0 yenerek, turnuvadaki ilk galibiyetini aldı ve ilk kez kalesini gole kapattı.

Polonya 1-0 Kuzey İrlanda

İLK 11'LER:

Polonya: Szczesny, Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk, Blaszcykowski, Maczynski, Krychowiak, Kaputska, Milik, Lewandowski
Kuzey İrlanda: McGovern, McAuley, Evans, McNair, Catchart, Ferguson, Baird, Davis, Norwood, Ward, Lafferty

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...