İtalyanlar Emre Mor'a hayran kaldı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İtalyanlar Emre Mor'a hayran kaldı!

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'daki ilk maçında Hırvatistan'a 1-0 yenilen Türkiye Milli Futbol Takımı'nın yeni yıldızı Emre Mor, İtalyanları kendine hayran bırak

EURO 2016'daki ilk maçında Hırvatistan'a 1-0 yenilen Türkiye Milli Futbol Takımı'nın yeni yıldızı Emre Mor, İtalyanları kendine hayran bıraktı.

Maçın resmi yayıncısı SKY Sport kanalının yorumcuları, müsabakaya yedek başlayan Emre Morun 69'uncu dakikada oyuna dahil edilmesiyle büyük heyecan yaşadı. Yorumcular, umut vadeden ve turnuva öncesi Avrupa spor otoritelerinin de dikkatini çekmiş olan Emre Mor'un oyuna gireceği duyurulduğu anlarda, "İşte o çocuk. Dikkatlerimizi ona vermemiz lazım, çünkü bu çocuk gerçekten futbol oynamayı çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Bu karşılaşma ile Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası tarihinde forma giyen en genç futbolcusu unvanını alan 18 yaşındaki Emre Mor'un, 80'inci dakikada Volkan Şen'e verdiği topuk pasının ardından ise yorumculardan biri, "Mamma mia! (Anneciğim) Bu nasıl bir oyun böyle" diye övgüde bulundu.

Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşme imzalamış olan Emre Mor, UEFA'nın turnuvada forma giyecek 11 kişilik "Genç yetenekler" listesinde yer almış, İngiliz yayın kuruluşu BBC ise onu "Yeni Messi" adaylarından biri olarak göstermişti.

"BÖYLE BİR TAKIMA SEMPATİ DUYMAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Öte yandan yine SKY Sport kanalında yapılan yorumlarda, Türkiye Milli Futbol Takımı'nın büyük ve ikili mücadelelerde başarılı bir takım olduğu, ancak oyun kurmada ve pozisyonları nihayete erdirmede yetersiz kaldığı belirtildi.

İkinci yarının başlamasıyla Türkiye'nin ardı ardına gelen şutlarla zorlanması üzerine ise, ilk 11'de yer almayan Burak Yılmaz'ın eksikliğine dikkat çekilerek, "Burak Yılmaz neredesin?" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.

Burak Yılmaz'ın, 64'üncü dakikada Arda Turan'ın yerine oyuna girmesi üzerine ise, "Burak bu takım için kesinlikle gerekli bir isim, ancak Terim, Türkiye için önemli olan Arda Turan'ı biraz erken çıkardı" yorumları da yapıldı.

Öte yandan, maçın başlamasından kısa süre önce Türkiye Milli Futbol Takımı'na ilişkin bilgilerin paylaşıldığı ve Arda Turan'ın, "Sonuna kadar mücadele etme karakterine sahip bir takımız" sözlerinin yer verildiği SKY Sport kanalında, "Böyle bir takıma sempati duymamak mümkün değil" ifadeleri de kullanıldı.
 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...