Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollandalılar Belçika'yı destekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Hollandalılar Belçika'yı destekliyor

FUTBOL Haberleri  / AA

EURO2016'ya katılamayan Hollanda'nın taraftarları Belçika'yı destekliyor.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO2016) Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'ndan çıkamayarak hayal kırıklığı yaşayan Hollanda'nın taraftarları, komşu ülke Belçika'yı desteklemek için Fransa'nın Lyon kentine geldi.

Belçika-İtalya maçının yapılacağı Stade de Lyon Stadı'na saatler öncesinden gelen Hollandalı bir grup taraftar, Belçikalılarla eğlenerek maç saatini bekledi.

Belçika formasının yanı sıra kafasına Hollanda'ya özgü peynir kalıbı ve inek desenli şapka takan Miek van Stoer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkesinin turnuvada olmayışının üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Futbolu çok sevdiğini ve EURO 2016'da komşu ülke Belçika'yı desteklemek için Lyon'a geldiğini belirten Van Stoer, "Hollanda'nın olmayışı bizi derinden üzdü ama bu üzüntümüzü komşu ülke Belçika'yı destekleyerek gidermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Ton Verdonk da Belçika'nın bir üst tura çıkmasını arzuladığını aktardı. Son yıllarda oynadığı futbolla dikkatleri çeken Belçika'nın gruptan çıkması halinde iyi bir sonuç elde edeceğine inandığını anlatan Verdonk, Belçika'nın başarısının kendilerini de sevindireceğini ifade etti.

Hollandalılarla maçtan önce eğlenen Belçikalı Philippe Questiaux ise komşu ülke taraftarlarının desteğinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. İtalya'yı yenecek güçte olduklarını belirten Questiaux, ülkesinin oynadığı futbolun kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...