İspanya maçı öncesi Terim'den beklenen hamle

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanya maçı öncesi Terim'den beklenen hamle

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İspanya maçı 11'inde Emre Mor, Burak Yılmaz ve Yunus Mallı'ya yer vermeyi planlıyor.

Hazırlık maçlarında denediği kadroyu Hırvatistan karşısında sahaya süren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, istediği verimi alamadı. Karşılaşmanın ardından tecrübeli çalıştırıcı, "Seviyemizin artması gerekiyor" derken, İspanya maçında ilk 11'de değişim bekleniyor. 69. dakikada Cenk'in yerine oyuna girdikten sonra takıma haraketlilik getiren genç yıldız Emre Mor'un, ikinci maçta 11'de olması yüksek ihtimal.

EMRE MOR 11'E GEÇİYOR

Topu her ayağına aldığında tribünleri ayaklandıran Emre Mor, sağ kanatta görev yapmaya hazırlanıyor. Cenk Tosun'dan memnun kalmayan Terim, Burak Yılmaz'ın yanı sıra Yunus Mallı'yı da takıma monte etmeye hazırlanıyor.

EN İYİSİ EMRE'YDİ

1-0 kaybettiğimiz maçın ardından Hırvat futbocuların özel olarak tebrik ettiği ve moral verdiği Emre, sosyal medyada da yine en çok konuşulan Türk oyuncuydu. Uzatmalarla birlikte 25 dakika görev yapmasına rağmen Emre'nin sahanın en iyisi olduğuna vurgu yapıldı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...