Fransa EURO 2016 için güvenlik önlemlerini artırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Fransa EURO 2016 için güvenlik önlemlerini artırıyor

FUTBOL Haberleri  / AA

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'ün, EURO 2016 güvenliğinin sağlanması için yayınladığı genelgenin ardından maçların oynanacağı kentlerde valiliklerin aldıkları önlemler artıyor.

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'ün, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) güvenliğinin sağlanması için yayınladığı genelgenin ardından maçların oynanacağı kentlerde valiliklerin aldıkları önlemler artıyor.

Son olarak Lille Valisi Michel Lalande, yarın ve perşembe günü gece yarısından itibaren barları kapatma kararı aldı. Lalande, düzenlediği basın toplantısında, Marsilya'da geçen cumartesi günü çıkan olayları gerekçe göstererek, tedbir amaçlı barları gece yarısı kapatma kararı aldıklarını bildirdi.

Rusya, yarın Lille kentinde Slovakya ile mücadele edecek. Lille'e çok yakın Lens kentinde ise İngiltere perşembe günü Galler ile oynayacak.

Lyon ve Toulouse valilikleri ise dün alkol satışına geniş kapsamlı denetleme getirmişti. Valilikler, maçlar öncesi ve sırasında kent merkezi, gar ve havaalanında, büfe ve marketlerden alkol satışını yasaklamıştı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...