Macaristan süper başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Macaristan süper başladı

FUTBOL Haberleri

EURO 2016 F Grubu açılış maçında Macaristan, Avusturya'yı 2-0 mağlup etti.

Stade de Bordeaux'da oynanan maçın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olurken iki ekip de gol bulamadı. İkinci yarıya Avusturya daha iyi başlasa da ağları havalandıran Macaristan oldu. 62. dakikada Kleinheisler'in asistinde Adam Szalai takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0. Eşitliği yakalamak isteyen Avusturya, 66. dakikada topu ağlara gönderse de öncesinde Fransız hakem Turpin faul olduğu gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Rakibine faul yapan Dragovic, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bir kişi eksik rakibi karşısında baskısını daha da arttıran Macaristan 87. dakikada Zoltan Stieber'in golüyle skoru perçinledi: 2-0. 
Kiraly tarihe geçti
Macaristan'da dün on birde forma giyen ünlü kaleci Gabor Kiraly, 40 yaş 74 günle Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde oynayan en yaşlı futbolcu oldu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...