Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna Milli Takımı'nın soyunma odasında alkol ve sigara...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
- Güncelleme:
Ukrayna Milli Takımı'nın soyunma odasında alkol ve sigara...

FUTBOL Haberleri  / DHA

Almanya ile Ukrayna arasında oynanan Euro2016 karşılaşmasında Ralf G. adlı Alman bir seyirci, maçın bitiminden saatler sonra hiç bir engelle karşılaşmadan girdiği Ukrayna soyunma odasındaki rezaleti resimledi.

Ralf G.'nin Bild Gazetesi'ne yolladığı fotoğraflar, Avrupa Şampiyonası'ndaki güvenliğin tam olmadığını da gösteriyor. Ralf G. maçın bitiminden bir saat sonra stadın içinde nasıl dolaştığını şöyle anlattı:

"Maç bitiminden yarım saat sonra bütün tribünler boşaldı. Gelmişken stadın etrafını dolaşıp iyice göreyim diye turladım. Yeniden çıkış kapısının önüne geldiğimde içeriden VIP konukların çıktığını gördüm. Hepsinin elinde bir futbol topu vardı."
İÇERİDE DAĞITIYORLAR
"Birine topları nereden aldıklarını sordum. İçeride dağıtıldığını söyledi. Ben de açık kapıdan yeniden içeri girdim. Kimse bir şey sormayınca önce sahaya çıktım. Antrenör Löw'ün oturduğu sandalyeye yerleştim. Sonra soyunma odaları koridoruna girdim. Ukrayna soyunma odası tam bir rezaletti. Boş şarap şişesi, bira kutuları ve yerler sigara izmariti doluydu. Tam 41 tane izmarit saydım.

Sonra Alman soyunma odasına girdim. Etrafta sadece düzgün bir şekilde istif edilmiş buz torbaları vardı. Stadın içinde saatlerce kaldım, kimse kim olduğumu sormadı."
DEVRE ARASI SİGARA
Bu arada Rumen futbolcu Denis Alibec'in sigara tiryakiliği yüzünden devre arasında oyuna giremediği anlaşıldı.

Romanya milli takımının teknik direktörü Iordenescu, Fransa maçının devre arasında Alibec'i oyuna sokmak istedi. Ancak futbolcu ortalıkta yoktu. Takım yeniden sahaya çıktıktan sonra yardımcı antrenörlerden biri Alibec'i duşlarda sigara içerken buldu. 

Sigara tiryakisi olduğu bilinen futbolcu bu nedenle ancak ikinci yarının 12. dakikasında oyuna girebildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...