Sabaha kadar uyuyamadı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sabaha kadar uyuyamadı...

FUTBOL Haberleri

A Milli Takımın kaptanı Arda Turan, Türkiye'nin Hırvatistan ile oynadığı karşılaşma sonrası büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi. Arda'nın, yenilgi sonrası sabahlara kadar uyuyamadığı ortaya çıktı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Mücadeleden önce A Milli Takımımız'ın en önemli silahı olarak gösterilen Arda Turan Hırvatistan karşısında gösterdiği kötü performans nedeniyle özellikle sosyal medyada eleştirilerin odak noktası oldu. Milli futbolcunun hiçbir varlık göstermediği vurgulanırken beklentilere cevap veremediği için yerden yere vuruldu. Bu durum Arda Turan'ı da karşılaşma sonrasında çok büyük üzüntüye uğrattı.

KİMSEYLE KONUŞMADI

Maçtan sonra hiç kimseyle konuşmadığı öğrenilen Arda Turan'ın sabaha kadar gözüne uyku girmediği ortaya çıktı. Fatih Terim'in en güvendiği isimlerin başında gelen Ay­Yıldızlı oyuncunun arkadaşları ile bir diyaloğa girmediği sessiz bir şekilde kaldığı gelen bilgiler arasında. Arda'nın yapılan eleştirilerde baş suçlu olarak gösterilmekten rahatsızlık duyduğu belirlendi. Arda Turan'ın "Herkes kötü oynadı. Ancak sadece beni idam ediyorlar" dediği iddia edildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...