Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya, EURO 2016'dan ihraç edilme tehlikesiyle karşı karşıya

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya, EURO 2016'dan ihraç edilme tehlikesiyle karşı karşıya

FUTBOL Haberleri

Rus taraftarların bugünkü sebep olduğu olaylar sebebiyle Rusya Milli Takımı'nın EURO 2016'dan ihraç edilme ihtimali doğdu.

EURO 2016 B Grubu'nda mücadele eden Rusya Milli Takımı'nda taraftarların sebep olduğu olaylar, pahalıya mâl olacağa benziyor. Geçtiğimiz günlerde UEFA'dan ertelemeli ihraç ve para cezası alan Rusya, Slovakya maçının ardından EURO 2016'dan ihraç edilme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

TRİBÜNDE MEŞALE YAKTILAR

EURO 2016'da daha önce B Grubu ilk maçında İngiltere karşılaşmasında stat içinde meşale yaktıkları ve olay çıkardıkları için UEFA'dan ertelemeli ihraç ve 150 bin Euro para cezası alan Rusya taraftarı yine kuralları hiçe saydı ve Slovakya'ya 2-1 kaybettikleri karşılaşmada attıkları golden sonra stat içinde meşale yaktılar.

İKAZ EDİLMİŞTİ

UEFA, ertelemeli ihraç kararında; turnuvanın sonuna kadar Rus taraftarların stat içerisinde ilk maçtakine benzer eylemleri tekrarlaması durumunda Rusya Milli Takımı'nın turnuvadan men edileceği açıklanmıştı.

UEFA'NIN KARARI MERAK EDİLİYOR

Rus taraftarların takımın golünden sonra meşale yakmasının ardından, UEFA'nın Rusya için nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...