Şimşek gibi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şimşek gibi

FUTBOL Haberleri

Weiss ve Hamsik'in harika golleriyle yıkılan Ruslar, Fransa’ya erken veda edecek gibi

Slovakya EURO 2016'daki ikinci maçında galibiyetle tanıştı. Rusya'yı çok iyi bir oyun sergileyerek 2-1 mağlup eden Slovaklar 3 puan kazanarak grupta iddialı duruma geldi. Lille'de oynanan maçta ilk yarım saatlik bölümde her iki ekibin karşılıklı atakları vardı. Slovakya 32'de sessizliği bozdu. Hamsik'in gönderdiği uzun pasla topla buluşan Vladimir Weiss rakiplerini çok şık geçip harika bir vuruşla fileleri sarstı: 1-0. İlk yarının son dakikasında Marek Hamsik çıktı sahneye. Napoli'de forma giyen yıldız oyuncu Avrupa şampiyonları tarihinin en güzel gollerinden birine imza attı. Sol çaprazda rakibini çalımladıktan sonra çok sert vuran Hamsik'in şutu direkte patladıktan sonra ağlarla buluştu ve ilk yarının skoru belirlendi: 2-0.
Glushakov umutlandırdı
Rusya ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. G.Saray'ın söz kestiği Neustadter yerine Glushakov, Kokorin'in yerine de Mamaev oyuna girdi. Rusya 75'te Kokoriv'in çıkıp Shirokov'un girmesiyle hareketlenmeye başladı. Shatov'un 80. dakikadaki pasını iyi değerlendiren Glushakov farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda heyecan iyice arttı. Ruslar eşitlik sayısını bulmak adına oyunu tamamen Slovakya rakip yarı alana yıktı. Kalan dakikalarda Rusya'nın yoğun baskısına rağmen skor değişmedi ve Slovakya 3 puanın sahibi oldu. 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...