Lille'de taraftar kavgası: 16 yaralı, 36 gözaltı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lille'de taraftar kavgası: 16 yaralı, 36 gözaltı

FUTBOL Haberleri

Lille'de dün akşam üzeri tren garı çevresinde başlayan olaylar gece de devam etti İngiliz holiganların Fransız emniyet güçleriyle başlattıkları olaylar, Rus seyircilerinde Lille'e gelmesiyle gece boyunca devam etti.

İngiliz holiganların Fransız emniyet güçleriyle başlattıkları olaylar, Rus seyircilerinde Lille'e gelmesiyle gece boyunca devam etti.

Bir çok İngiliz holiganın, Marsilya'da İngiliz seyirciler ile Rus seyirciler arasında yaşanan ve bir çok İngiliz seyircin yaralandığı olaylardan sonra, İngiliz holiganlar Lille'de adeta bir intikam havası estirdiler. 

Gece geç saatlere kadar devam eden olaylara Fransız İçişleri bakanlığını takviye olarak gönderdiği 4000 polis müdahale etti .

Marsilya'da ki kadar sert olmasa da Lille'de dün gece yaşanan olaylar 16 kişinin hastanelik olması ve 36 kişinin polis tarafından tutuklanması ile sona erdi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...