İspanya-Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanya-Türkiye maçı muhtemel 11'ler

FUTBOL Haberleri

Bu yıl 15'si düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında son şampiyon İspanya karşısına çıkacak olan Milli Takım'ın muhtemel 11'i belli oldu.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada Hırvatistan, İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile D Grubu'nda yer alan Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında Paris'te Hırvatistan ile karşılaşırken, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Şampiyonadaki ikinci sınavını son şampiyon İspanya karşısında verecek olan ay-yıldızlı ekip, rakibinden puan veya puanlar alarak, gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor. Nice Stadı'nda yapılacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak.

Milli Takım’ın İspanya karşısında son galibiyetini almasının üzerinden tam 52 yıl geçti. Ay-yıldızlılar, İspanya ile son kez 2010 Dünya Kupası Elemeleri’nde karşılaşmış ve her 2 maçı da kaybetmişti.

MUHTEMEL 11'LER:

TÜRKİYE: Volkan Babacan - Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin - Selçuk İnan, Ozan Tufan - Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Arda - Burak Yılmaz

İSPANYA: De Gea - Juanfran, Pique, Ramos, Alba - Busquets -  Silva, Fabregas, Iniesta, Nolito - Morata

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...