Terim gazetecileri yalanladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terim gazetecileri yalanladı

FUTBOL Haberleri

Bazı spor yazarları tarafından ortaya atılan ayrılık iddialarına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından yalanlama geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirmişti. Spor yazarları, canlı yayının yapılmadığı bu toplantıda tecrübeli çalıştırıcının turnuva sonrası A Milli Takım'ı bırakacağının sinyallerini verdiğini söyledi.

BİR DAHA BENİ BULAMAZSINIZ
Konuyla ilgili hiçbir muhabirini sorusu olmadan ''A Milli Takım EURO 2016'dan sonra 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacak. Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek'' diyerek görevi bırakacağının sinyallerini veren Terim'in toplantı sonrası da gazetecilere "Arkadaşlar bu resme girin bir daha bulamazsınız" demesi iddiaları iyice güçlendirdi.

FATİH TERİM'DEN YALANLAMA
Fransa'da basın toplantısında konuşan Fatih Terim ise bu iddiaları yalanladı. Terim, "Hayatın ne getireceğini bilemeyiz... Ama milli takımda çok mutluyum, öyle bir şey olsa açıklarım..." dedi.

Terim gazetecileri yalanladı

MEHMET DEMİRKOL'A G.SARAY'A MESAJ YOLLADI
Konuyla ilgili NTV Spor'da yayınlanan ''Spor Servisi'' programında konuşan Mehmet Demirkol, ''Hiç yeri değilken, kimse böyle bir soru sormamışken görevi bırakacağının sinyallerini verdi. Hatta önce tam duyulmadı, fotoğraf çekilirken bir daha söyledi. Bence toplantı yapmasının nedeni buymuş. Ya Galatasaray'a Riekerink'i tutun başka birisiyle anlaşmayın, ben geleceğim diye ya da TFF'ye şartlarının yerine getirilmesi için mesaj yolladı. 1996'da her şey çok iyi giderken bir anda benzer şeyler söylemiş ve ardından Galatasaray'a transfer olmuştu.'' dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...