Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez ve Podolski'den Türkiye-İspanya maçı tahmini

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gomez ve Podolski'den Türkiye-İspanya maçı tahmini

FUTBOL Haberleri

Türkiye'de top koşturan Alman Milli Takımı'nın golcü oyuncuları Mario Gomez ve Lukas Podolski, A Milli Takıma başarılar dileyerek Türkiye-İspanya maçı için skor tahmininde bulundu.

EURO 2016'da C Grubu'nda Polonya ile 0-0 berabere kalan Almanya'da maç sonu Mario Gomez ve Lukas Podolski DHA'ya özel açıklamalarda bulundular. 

Açıklamalarına Polonya ile 0-0 berabere kaldıkları maçın değerlendirmesi ile başlayan Mario Gomez 'Bizim için zor bir maç oldu. Karşımızda iyi bir takım vardı. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek farklı bir maç olurdu. Ama yine de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son paslar ve vuruşlarda sorun yaşadık sadece" dedi.

"TAKIMIN PATRONU LÖW'DÜR"

Almanya Milli Takımı teknik direktörü Löw tarafından EURO 2016 ilk maçında Ukrayna karşısında sahaya sürülmeyen dün oynanan 2. karşılamada ise oyuna sonradan giren Gomez bu konu ile ilgili olarak da "Takımın patronu Löw'dür. Onun tercihlerine karışamam. Kararları o verir" diye konuştu. 

"BEŞİKTAŞ'I ÇOK SEVİYORUM"

Beşiktaş ile geçen sezon müthiş bir performans gösteren ve Süper Lig'de şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman forvet transferi ile alakalı soruya ise "Şu an tamamıyla Avrupa Şampiyonası'na konsantre oldum ve transfer düşünmüyorum. Ama Beşiktaş ile çok güzel, müthiş bir sezon geçirdim ve orayı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

"BENCE BOL GOLLÜ OLSUN. KARŞILAŞMA 4-4 BİTER"

Bugün oynanacak EURO 2016 D Grubu maçı olan Türkiye-İspanya karşılaması için de Mario Gomez bir skor tahmininde bulundu. Gomez "İspanya benim diğer vatanım ama Türkiye Milli Takımında çok sevdiğim arkadaşlarım var ve Onların da başarılı olmasını istiyorum benim için zor tahmin ama bence bol gollü olsun. Karşılaşma 4-4 biter" şeklinde konuştu. 

"SENEYE DE GALATASARAY'DAYIM"

Alman Milli Takımı 10 numarası, Galatasaraylı yıldız Lukas Podolski ise maç sonu yaptığı açıklamada "İyi bir maç oldu. İki takımda iyi mücadele etti. Bence beraberlik maçın hakkıydı" dedi.

Kendisinin Polonya kökenli olması sebebi ile karşılaşmanın özel bir anlam ifade ettiğini belirten Podolski sarı kırmızılı taraftarlara da mesaj yolladı. Seneye de Galatasaray forması giyeceğini açıklayan Podolski " Galatasaray da çok mutluyum ve önümüz de ki sezonda oradayım. Ayrılma niyetim yok" şeklinde konuştu.

Son olarak EURO 2016'daki Türkiye-İspanya maçı tahmini yapan sarı kırmızılı oyuncu "Türkiye kazanır" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...