EURO 2016'da günün ilk maçı: İtalya-İsveç

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EURO 2016'da günün ilk maçı: İtalya-İsveç

FUTBOL Haberleri

Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu ikinci maçında İtalya ile İsveç, bugün TSİ 16.00'da karşı karşıya gelecek. Toulouse'daki Stadium Municipal'de oynanacak karşılaşmayı, Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.

Euro 2016 E Grubu ikinci maçlarında İtalya ile İsveç karşı karşıya geliyor. Toulouse'daki Stadium Municipal'de TSİ 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.

Gruptaki ilk maçında Belçika'yı 2-0'lık skorla devirerek rakiplerine adeta gözdağı veren İtalya, İsveç karşısında da kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Oynadığı ilk maçta İrlanda Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kalan İsveç için ise zorlu maçta alacağı bir puan bile altın değeri taşıyacak.

İtalya'da hafif sakatlığı bulunan Graziano Pelle'nin maça hazır olduğu belirtildi. Mücadele öncesi İsveç'te de eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

İtalya: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Candreva, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Darmian, Eder, Pelle

İsveç: Isaksson, Lustig, Granqvist, Lindelof, Olsson, Larsson, Kallstrom, Ekdal, Forsberg, Guidetti, Ibrahimovic

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...