Nice'da Türk festivali

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nice'da Türk festivali

FUTBOL Haberleri

A Milli Takımımızın bugün EURO 2016'da İspanya ile karşılaşacağı kritik maç öncesi Türk taraftar, Nice sokaklarını adeta festival alanına çevirdi.

A Milli Futbol Takımı, bugün TSİ 22.00'de Stade de Nice’de 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında İspanya ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bu kritik maç öncesinde Türk taraftarlar, mücadelenin oynanacağı Nice sokaklarını karnaval alanına çevirdi. Ay-yıldızlı taraftalar, bando ekibi ile birlikte marşlar söyleyerek İspanyollar ile oynanacak mücadeleyi beklemeye başladılar. 

İspanya ile oynanacak milli maç öncesi Nice meydanlarında Türk ve İspanyol taraftarların heyecanlı bekleyişleri arttı. Saat 22.00'de Stade de Nice'te yapılacak karşılaşma öncesinde Nice'teki meydanlarda toplanan iki takım taraftarları coşkulu bekleyişleri devam ediyor. Her iki takım taraftarları sloganlar atarak, desteklerini sürdürüyorlar.

Öte yandan bugüne kadar çıkan olaylarla gündeme gelen turnuvada, Türk ve İspanyol taraftalar Nice sokaklarında kol kola girip, marşlar söyleyerek dostluk görüntüleri verdi. 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...