Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'a teselli Barcelonalılar'dan

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan'a teselli Barcelonalılar'dan

FUTBOL Haberleri

Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan, Türk seyirciler tarafından ıslıklandı. Maç sonunda yanında Barcelonalı takım arkadaşları vardı.

İspanya'ya 3-0 mağlup olduğumuz maçta Arda Turan'a teselli Barcelonalı takım arkadaşlarından geldi.

Maçın ikinci yarısında topu ayağına aldığı zaman sürekli olarak ıslıklanan ve bir ara "Arda dışarı" tezahüratlarının hedefi haline gelen Arda Turan, seyircilerle de diyaloğa girdi. Morali oldukça bozulan Milli takımımızın kaptanı Arda Turan'ı saha içerisinde takım arkadaşları da tekrar motive etmeye çalıştı.

Maçın ardından Arda Turan'ın Barcelona'dan takım arkadaşları Andres Iniesta başta olmak üzere Gerard Pique, Sergio Busquets ve Jordi Alba teselli etti. Özellikle Andres Iniesta, maç sonunda Arda Turan ile uzun bir sohbet etti.

ANDRES INIESTA: "BU DURUMLAR, ÇOK ZORDUR"

Andres Iniesta, maç sonunda Arda Turan ile ilgili olarak, "Bu tarz durumlar bir oyuncu için zor durumlardır. Kendi taraftarınız tarafından ıslıklanmak hoş bir durum değil. Beni de üzdü açıkçası Arda adına. Ben, Arda'nın ülkesini ne kadar çok sevdiğini ve kaliteli bir insan olduğunu biliyorum. Ben kendisine gelecek için başarılar diledim. Kendisi benim takım arkadaşım. Onun da başarılı olmasını istiyorum." dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...