Villa: "En iyi oyuncu İspanya'da"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Villa: "En iyi oyuncu İspanya'da"

FUTBOL Haberleri

Barcelona'nın eski oyuncusu David Villa, İspanya'nın yıldız orta saha oyuncusu Andres Iniesta'yı turnuvanın en iyi oyuncusu olarak nitelendirdi

İspanya'nın eski golcüsü David Villa, ülkesinin A Milli Takımımız'a karşı aldıkları 3-0 galibiyetin ardından kendisine ait sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

İspanya'nın en etkileyici oyuncusu olan Andres Iniesta hakkında tweet atan David Villa, "İspanya, çok güzel futbol oynuyor ve daha çok gol atacak. Ayrıca, EURO2016'nın açık ara en iyi oyuncusuna, Andres Iniesta'ya sahipler." yorumunu yaptı.

Andres Iniesta ise maç sonunda, "Turnuvada devam ettikçe biz de daha iyi performans sergileriz. İlk baştaki hataları en az seviyeye indirdik. Çek maçına oranla bu kez daha iyiydik. Daha iyi de başladık, golü bulunca işimiz kolaylaştı" diye konuştu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...