Del Bosque: Henüz hiçbir şey kazanmadık

- Güncelleme:
Del Bosque: Henüz hiçbir şey kazanmadık

FUTBOL Haberleri

İspanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, 3-0 kazandıkları Türkiye maçı sonrası konuştu.

Karşılaşmanın yapıldığı Nice Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Del Bosque, son 16 turuna kalmayı garantilediklerini vurgulayarak, "İlk hedefimizi gerçekleştirdik ve bir sonraki tura çıktık. Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçı 90 dakika kontrol ettik ve gerekli golleri attık. Artık Hırvatistan maçına hazırlanacağız. Finale kadar ilerlemeye çalışacağız." diye konuştu.

"SADECE İLK AŞAMAYI GEÇTİK"

Del Bosque, iyi başladıkları turnuvanın favorisi olduklarının hatırlatılması üzerine, "Henüz hiçbir şey kazanmadık. Sadece ilk aşamayı geçtik. Önümüzde uzun bir yol var." ifadelerini kullandı. D Grubu'nda karşılaştıkları Çek Cumhuriyeti ve Türkiye'nin kendilerine karşı savunma yapmak zorunda kaldığını aktaran İspanyol teknik adam, "Bize karşı fırsat bulamadılar ve savunmak zorunda kaldılar. Biz de geniş bir alanı savunmak zorunda kaldık. Rakip sahada bazı formüller üretmeye çalışıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...