İsyan-tepki-gerilim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsyan-tepki-gerilim

FUTBOL Haberleri

Skorun 2-0 olmasının ardından bir taraftar “Senin oynatacağın topun” dedi, kulübeye yüklendi küfretti, Türklerden Arda Turan’a tepki, İspanyollardan destek geldi

İspanya maçında birçok anlamda patlama yaşandı… Neler olmadı ki… Maçın 34. Dakikasında ilk golü yedik 3 dakika sonra ikinciyi kalemizde gördük. Skorun 2-0 olmasının ardından bir taraftar yedek kulübesine doğru yürüdü ve teknik ekibe “Senin oynatacağın topun…” diyerek küfürler savurdu… Güvenlik görevlileri taraftarı yaka paça götürdü. Bu yüksek tansiyonun ardından ikinci yarıda da istenmeyen üzücü görüntüler vardı. Futbolun geri plana doğru itildiği anlarda hedefteki isim kaptan Arda Turan’dı… Tribünlerin bir kısmı kaptanı hedef aldı, protesto etti. Arda da onlara el kol hareketleri ile cevap verdi. Sonrasında tepkilerin dozu da arttı. Türklerin bir bölümü kaptana tepki gösterirken ne ilginçtir ki tribünde olan İspanyollar Arda Turan’a destek verdi.
Ardalar kolay yetişmiyor
CANER ERKİN: Milli Takım’ın kaptanı Avrupa’da ülkemizi temsil ediyor. Böyle protesto edilmesi hiç hoş değil. 
İLKAY GÜNDOĞAN: Milli Takım bugün iyi değildi. Arda Turan abi seninle gurur duyuyoruz.
NURİ ŞAHİN: Arda Turanlar kolay yetişmiyor. Arda bu ülkeye bu insanlara çok güzel anlar yaşatmış bir insan. Taraftarın yaptığını yakıştıramadım.  
HAKAN ÇALHANOĞLU: Arda ağabey için çok üzüldüm. Benim için çok büyük bir futbolcu. Onun üzülmesini istemiyorum. Arda ağabeyin bu milli takıma çok katkısı var. Hiç hak etmiyor. Bu maçta sen-ben yok, biz takım olarak kaybettik.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...