Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir ihtimal daha var!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir ihtimal daha var!

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'da ilk iki maç sonunda puan alamayan ve gruptan çıkma şansını Fransa'ya gittiği zaman olduğu gibi en iyi üçüncüler arasına girmeye bağlayan millilerin işi bu defa hayli zor.

Grubu en iyi ihtimalle 3 puanla bitirecek Türkiye'nin adını üst tura yazdırabilmesi için en iyi dört grup üçüncüsünden biri olması gerekirken, bu durum EURO 2016'nın mevcut puan durumlarıyla hiç de kolay görünmüyor. İşte en iyi üçüncülerden olabilmemiz için gruplarda şu senaryoların gerçekleşmesi gerekiyor… 
A Grubu: Türkiye için bu gruptaki en iyi senaryo Arnavutluk’un son maçta Romanya'yı yenip grubu 3 puanla üçüncü sırada tamamlaması.
B Grubu: Türkiye için en iyi sonuç İngiltere'nin Slovakya'yı yenip, Galler'in Rusya'ya yenilmemesi olacak. Bu durumda grubun üçüncüsü 3 puanlı Slovakya olacak.
C Grubu: Kuzey İrlanda zoru başarıp Almanya'dan puan alırsa en az 4 puanı bulunan en az üç takım olacak. Almanya yenerse biz de yenmiş sayılacağız ve grubun üçüncüsü 3 puanlı Kuzey İrlanda olacak.
E Grubu: İtalya'nın ilk ikiye girmeyi garantilediği grupta İsveç son maçında Belçika'yı yenerse, İrlanda ise kalan iki maçından bir galibiyetle ayrılırsa üçüncülük yarışında önümüzde olacak. Grupta ikinci maçlar henüz tamamlanmamış olsa da Belçika'nın İsveç'e kaybetmemesi büyük oranda lehimize olacak.
F Grubu: Grupta ikinci maçların henüz başlamamış olması tahmin yapmayı zorlaştırsa da Macaristan'ın averajının +2 olması Portekiz ve İzlanda'nın kalan maçlarında galibiyet alması halinde Türkiye'yi zora sokacak.     > Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...