Terim: Gereğini yapacağım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terim: Gereğini yapacağım

FUTBOL Haberleri

“Hayatım boyunca vazgeçen bırakan olmadım. Vazgeçmeyi kabul etmedim. Bu skorun gereğini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim maç sonu gergin, sinirli ve mesaj yüklüydü… İşte veda gibi algılanan Terim’in sözleri: Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde erken bırakmayı, vazgeçmeyi asla kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin. Bazen bazı mağlubiyetler ortaya fırsat çıkarır. Umarım bu fırsatı buradan çıkartırız. Bugünkü sonuç başlamadan bitiren bir milli takım görüntüsündeydi, bunu kabul etmeyeceğim. Bir daha söylüyorum gereken ne ise yapacağım. 
Arda konusu hiçbir oyuncu ve teknik adam için hoş değil. Heralde beklenti çok yüksekti ve beklentileri karşılayamadığı için böyle bir şey oldu. Seyircinin Arda’ya olan tepkisi muhakkak ki takımı da etkilemiştir. Mağlubiyetin sebebini başka bir şeye yormamız mümkün değil. İspanya başka bir seviyenin takımı bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terk ediş vardı. Bu hiç hoşuma gitmedi. Kusura bakmayın şahsım adına da özür diliyorum.” 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...