Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk ve İngiliz taraftarlar arasında gerginlik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk ve İngiliz taraftarlar arasında gerginlik

FUTBOL Haberleri

EYFEL Fan Zone taraftar izleme alanında İngiliz taraftar grubunun Türk taraftar grubunun bulunduğu alana ellerindeki alkol dolu bardakları atması üzerine kısa süreli arbede yaşandı.

Yerel saatle iftara birkaç dakika kala İspanya'nın ikinci golü ile birlikte Türk taraf grubunun yoğunlukla bulunduğu alana İngiliz taraftarı bir grup ellerindeki içi alkol dolu bardakları attı. İki grup arasında kısa süreli arbede yaşandı. Olay sonrası güvenlik görevlileri ve Jandarma Türk taraftar grubunun önüne baraj kurdu.

İspanya'nın üçüncü golü ile İngiliz taraftarlarının yeniden taşkınlık yapması üzerine jandarma ve güvenlik görevlileri İngiliz gurubu alandan uzaklaştırdı.

Maçı sona ermesi ile birlikte Türk taraftar grubu çıkış kapısından güvenli bir şekilde çıkartıldı.

Türk ve İngiliz taraftarlar arasında gerginlik

EYFEL KULESİ İKİNCİ KEZ TÜRK BAYRAĞI OLDU

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 15. Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Eyfel Kulesi ikinci kez Türk bayrağı renklerinde ışıklandırıldı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...