Tomas Rosicky: Türkiye maçında oynamıyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tomas Rosicky: Türkiye maçında oynamıyorum

FUTBOL Haberleri

EURO 2016 D Grubu'ndaki rakiplerimizden Çek Cumhuriyeti'nin yıldızı Tomas Rosicky sakatlığı sebebiyle Türkiye maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2016 D Grubu'ndaki rakiplerimizden Çek Cumhuriyeti'nde sürpriz bir gelişme yaşandı. Çeklerin yıldızı Tomas Rosicky, Türkiye ile oynanacak müsabakada sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini söyledi.

OYUNA DEVAM ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Hırvatistan ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında arka adalesinden sakatlanan Tomas Rosicky, Çek Cumhuriyeti'nin 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanması nedeniyle mücadeleye devam etmişti. Kendisini zorladığı için sakatlığının ilerlediğini belirten 35 yaşındaki futbolcu, Türkiye maçında oynayamayacağını açıkladı.

TÜRKİYE MAÇINA KADAR DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Çek teknik direktör Pavel Vrba ise, takım doktorunun son raporunu bekleyeceğini ve Rosicky'nin durumunu Türkiye maçına kadar gözlemleyeceklerini söyledi.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Sezonun çok büyük bir bölümünü sakat geçiren Rosicky, bu sezon Arsenal formasıyla sadece Burnley ile oynanan Federasyon Kupası karşılaşmasında 20 dakika görev alabilmişti.

(Kaynak: Ntv Spor)

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...