'Emre Mor'a pas vermiyorlar'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Emre Mor'a pas vermiyorlar'

FUTBOL Haberleri

Fatih Terim'in dünya piyasasına tanıttığı Emre Mor hakkında olay bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, Milli Takım oyuncuları genç oyuncuya pas atmadığı için Emre de tekmeliklerini yere attı. Fatih Terim'e durumu bildirmek için yönelen Emre'yi, gerginlik çıkmaması için Nihat Kahveci'nin güçlükle ikna ettiği belirtildi.

2016 Avrupa Şampiyonası'nda iki maçta da hayal kırıklığı yaşatan Milli Takım'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bu yaşanan gelişmelerden bir tanesi de genç yıldız Emre Mor'un takım arkadaşları tarafından dışlandığı yönünde.

Milliyet'te yer alan habere göre; Marsilya'daki kamp çalışmalarında pas alamamaktan yakınan Emre, isyanını anlatmak için sinirli bir şekilde Fatih Terim'e yöneldi. Antrenör Nihat Kahveci, genç oyuncuyu güçlükle ikna etti. Tecrübeli isimlerin, Emre Mor ile aralarına kalın bir duvar çektikleri öğrenildi.

İşte o haber...

"Tarih 14 Haziran 2016... Yer, Saint-Cyr-sur-Mer Kasabası... Milli Takım'ın antrenmanlarını gerçekleştirdiği Saulnier Stadı... 19.30 başlayan taktik ağırlıklı çift kale maçı...

O günkü çift kalede Emre ne zaman ofansa hareketlense, top alamadığını gözlemledik. Antrenmanın bitiş düdüğüyle birlikte Emre Mor, önce tekmeliklerini yere attı, ardından teknik direktör Fatih Terim'e yönelmek istedi. Araya Nihat Hoca girdi, güçlükle genç oyuncuyu durdurdu. İkinci hamleyi yaptı, yine araya Kahveci girdi, oldukça sinirli olan futbolcuyu ikna etmeyi başardı, takımla birlikte otelin yolunu tuttu.
Bu kızgınlığın, bu isyanın temelinde pas alamaması yatıyordu. Emre Mor, bu pas olayını teknik direktör Fatih Terim'e şikayet edecekti, Nihat Hoca bir tatsızlık olmasın diye genç futbolcuyu güçlükle yatıştırdı. Emre'nin, "Hocam pas vermiyorlar" diyerek şikayet edeceğini bilen Nihat Kahveci, bir tatsızlık olmaması için araya girdiği öğrenildi.

Borussia Dortmun ile 5 yıllık Borussia Dortmun ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre Mor, imza sonrası Milli Takım'da arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanmıştı.imzalayan Emre Mor imza sonrası takım arkadaşları alkışlarla karşılayıp tebrik etmişti. Borussia Dortmun ile 5 yıllık Borussia Dortmun ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Emre Mor, imza sonrası Milli Takım'da arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanmıştı.imzalayan Emre Mor imza sonrası takım arkadaşları alkışlarla karşılayıp tebrik etmişti.

Alkış göstermelik mi?
Bu arada Borussia Dortmund'a imza attıktan sonra biraz rötarlı çalışmaya çıkan Emre Mor'un tüm takım tarafından alkışlanmasında bile değişik iddialar yer alıyor. Yani o fotoğrafın göstermelik olduğu bile ileri sürülüyor. Hatta Emre Mor'un kamp merkezinde sadece Nuri Şahin'e yakın durduğu ve tek onunla diyaloğa girdiği de sızan haberler arasında..."

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...