Fransa'da dev maç öncesi yeni gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa'da dev maç öncesi yeni gelişme

FUTBOL Haberleri

Fransa ile İsviçre arasında Lille'deki Stade Pierre Mauroy stadında oynanacak EURO 2016 karşılaşması öncesi ilginç bir hazırlık yapıldı.

Normalde turnuvadaki takımlar maçtan bir gün önce stat çalışması yapsa da, bu maç için takımlar statta çalışamadı. Pierre Mauroy Stadı'nın zemininin oldukça kötü bir durumda bulunduğu ve bu yüzden bunun mümkün olmadığı bildirildi. Yağış ve nem yüzünden bozulan çimlerin maç saatine kadar iyi bir hale getirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Bu yüzden stada dev vantilatörler ve suni ışık kaynakları getirilerek tamirat yapılmaya başlandı. Çalışmalar sırasında çatı kapalı tutuldu.

'Cimnastik salonu gibi olur'

Turnuvanın üstü kapanabilen tek stadı olan Pierre Mauroy'da bu geceki karşılaşmanın da, çatı kapalı şekilde oynanması gündeme geldi.

İsviçre Milli Takımı Teknik Dirketörü Vladimir Petkovic kurmaylarıyla birlikte sahayı gezerek incelemelerde bulundu. Vantilatörleri yakından inceleyen Petkovic şunları söyledi: "Bugüne kadar hiç çatısı kapalı bir statta oynamadık. Belki de cimnastik salonunda oynuyormuş gibi olacağız. Çok sıcak olacağını zannetmiyorum, belki biraz nem olur"

Fransa'da dev maç öncesi yeni gelişme

Fransa'da dev maç öncesi yeni gelişme

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...