En az 2 fark lazım!

- Güncelleme:
En az 2 fark lazım!

FUTBOL Haberleri

Euro 2016'ya çok iddialı gelmiştik. Ancak turnuvada işler hiç de istediğimiz gibi gitmiyor.

İlk maçta hiçbir varlık gösteremeden Hırvatistan'a 1-0 kaybetmiştik. Grubun favorisi İspanya önünde de değişen bir şey olmadı.Yine kötü bir futbol sergiledik, sahadan 3-0 yenik ayrıldık. İlk iki maçta sıfır çeksek de hala hiçbir şey bitmiş değil.

Milli Takımımızın en iyi üçüncüler arasına girmek için beraberlik beklediği Romanya-Arnavutluk maçından istediği sonuç gelmedi ancak ihtimale yeni bir boyut geldi.

Fanatik'teki habere göre, Çek Cumhuriyeti'nin yenmesi halinde, Romanya-Arnavutluk maçından gelecek beraberlikle bu grubun 3.'sünü geride bırakacak olan Türkiye, Arnavutluk'un 3. olmasıyla hedefini değiştirmek zorunda kaldı.

Türkiye'nin, Romanya'yı 1-0 yenerek grubunu 3 puan ve -2 averajla 3. sırada tamamlayan Arnavutluk'u geride bırakması için Çekleri en az 2 farkla yenmesi gerekecek.

Şu anda -4 averaja sahip olan Türkiye, rakibini 2-0, 3-1 ve benzeri sonuçlara yenmesi halinde averajını -2'ye çekecek ve grubu 1 gol atarak bitiren Arnavutluk'tan daha çok gol attığı için rakibini geride bırakmış olacak.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...