Fatih Terim'den o profesöre cevap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Terim'den o profesöre cevap

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisini eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e, "Hocanın biri çıkmış, Milli Takım bir an evvel dönmeli diyor. Sonra hocam niye suratın asık diyorsun" açıklamasında bulundu.

EURO 2016 kapsamında Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısı yapan Fatih Terim, kendisini eleştiren tarih profesörü Ahmet Şimşirgil'e cevap verdi.

"BİR TARİH PROFESÖRÜ ÇIKIP..."

"Tabloya baktığım zaman çok gülmem lazım. Yakın zamanda bütün meraklarınızı gidereceğim, rahat olun. Bir tarih profesörü çıkıp olmadık şeyler söylüyor TRT'de. Tarih programında, 'Milli Takım bir an evvel dönmeli...' deniliyor. TRT bu ülkenin kanalı. Bu da ülkenin takımı. Sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun."


"ÜLKECE BU TURNUVAYA HAZIRLANAMADIK"

"Beklediğim ancak boyutunu tahmin edemediğim sorunlar yaşandığını zaten daha önceden söyledim. Oyuncuların buraya gelmeden önce hazırlanmasını beklerdim. EURO'ya EURO'da hazırlanılmaz. Ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık." dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...