Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EURO 2016 ateş hattı! 21 kişi tutuklandı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EURO 2016 ateş hattı! 21 kişi tutuklandı...

FUTBOL Haberleri

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, EURO 2016'da bugüne kadar 557 taraftarın polis tarafından sorgulandığını, bunların 344'ünün gözaltına alındığını ve 21 kişinin de tutuklandığını açıkladı.

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve ve Spor Bakanı Patrick Kanner, 10 Haziran'da başlayan EURO 2016 turnuvasında alınan güvenlik önlemlerini gözden geçirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

21 TARAFTARA HAPİS CEZASI

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cazeneuve, EURO 2016'da bugüne kadar 557 taraftarın polis tarafından sorgulandığını, bunlardan 344'ünün gözaltına alındığını belirtti. Bernard Cazeneuve ayrıca şiddet olaylarına karıştıkları gerekçesiyle 21 taraftarın hapis cezasına çarptırıldığını, 6 taraftarın ise tecilli hapis cezası aldığını bildirdi. Fransız bakan, toplam 25 taraftarın ise sınır dışı edildiğini ifade etti.

"SIFIR RİSK YOK"

Fransa'ya yönelik terör tehdidinin oldukça yüksek olduğu uyasını yapan İçişleri Bakanı, "Güvenlik konusunda sıfır risk yok" dedi.

OLUMLU HAVADA GEÇİYOR

Spor Bakanı Kanner ise şampiyonanın genelde olumlu bir havada geçtiğini belirtti.

İki bakan da Marsilya'da oynanan Rusya İngiltere maçı dışında, turnuva sırasında asayiş açısından büyük bir sıkıntı yaşanmadığı kaydetti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...