Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eyfel kulesi yeniden Türk bayrağına büründü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Eyfel kulesi yeniden Türk bayrağına büründü

FUTBOL Haberleri  / AA

Türkiye'nin, EURO 2016 çerçevesinde Twitter'da en çok destek alan takım olması sonrası Eyfel Kulesi, tekrar kırmızı-beyaz renklere büründü.

Fransa'nın simgelerinden başkent Paris'teki Eyfel Kulesi, EURO 2016'da üçüncü kez Türk bayrağının renklerine büründü.

Şampiyonadaki üçüncü maçını Lens kentinde Çek Cumhuriyeti'yle oynayan A Milli Takım'ın Twitter'da #TUR etiketiyle en fazla desteği alması sonrası Eyfel Kulesi, 15 dakika boyunca Türk bayrağının kırmızı-beyaz renklerine ışıklandırıldı. Kule üzerinde asılı bulunan topa da ay yıldız simgesi yansıtıldı.

Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) boyunca sosyal medya platformu Twitter'da yürütülen kampanya çerçevesinde, her gün maçı olan ülkeler arasında son maç bitiminden 10 dakika sonra en çok destek alan ülke takımının renkleriyle aydınlatılıyor.

Eyfel Kulesi, Türkiye'nin EURO 2016'da oynadığı ilk iki maçta da sosyal medyada aldığı destekle kırmızı-beyaz renklere bürünmüştü

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...