Emre Mor, 'Pas vermiyorlar' iddialarını yanıtladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emre Mor, 'Pas vermiyorlar' iddialarını yanıtladı

FUTBOL Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın göz bebeği Emre Mor, "Antrenmanlarda ve maçlarda istediği pasları alamıyor" iddiaları hakkında Çek Cumhuriyeti maçı sonrası açıklama yaptı.

Oynadığı futbol ile yabancı basın mensuplarının da dikkatini çeken genç isim, mixed zone alanında en çok talep gören oyuncu oldu. Birçok İngiliz, Alman, Fransız ve Çek basın mensubunun sorularını yanıtlayan Emre Mor, günün en çok merak edilen ismi oldu. 

Emre Mor, iyi bir oyun oynadıklarını ve kazandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Çok mutluyum. İyi bir oyun oynadık ve kazandık. Ben de güzel bir oyun çıkardığımı düşünüyorum. Bana takım arkadaşlarım yardımcı olmasa ben bu kadar başarılı bir oyun oynayamazdım. Biz bir takımız ve ben de bu takımın bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum."

"Antrenmanlarda ve maçlarda istediği pasları alamıyor" yönündeki iddialar ile ilgili de konuşan Mor, "Öncelikle pas alamıyor iddiaları sadece saçmalık ve yalan. Beni takımda başta Arda Turan olmak üzere herkes küçük kardeşi olarak görüyor ve çok seviyor. Beni çok seviyorlar ve tüm gün bana çeşitli şakalar yapıyorlar. Yani anlayacağınız tam ağabey-kardeş ilişkisi var aramda onlarla" diye konuştu.

A Milli Takım'ın attığı ilk golde asisti ile katkı sağlayan genç futbolcu, "Burak Yılmaz her zaman birlikte oynamak istediğim isimlerden biriydi. Ona attığım pasın gol olması beni çok memnun etti. Benim için gol atmak ya da asist yapmak arasında fark yok. Bu gole katkı yapmam çok güzel oldu" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...