Avrupa medyası şaşkın!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avrupa medyası şaşkın!

FUTBOL Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın, EURO 2016 D Grubu son maçında 2-0 Çek Cumhuriyeti galibiyeti, Avrupa medyasında büyük yankı uyandırdı. Millilerin, bu maçta gösterdiği performansa dikkat çeken bazı gazeteler, ''Türkiye en iyi üçüncüler kategorisinden bir üst tura çıkabilmek için son anda şansı yakaladı'' yorumunda bulundu.

İşte o gazetelerin bazıları:

MARCA GAZETESİ - İSPANYA

"Türkiye, kendi Avrupa Şampiyonası'na başlıyor. Türkler, Çekleri mağlup ederek en iyi 3'üncüler arasına girme fırsatı yakaladı. İspanya karşısında küçük düşürücü bir yenilgi alan, Hırvatistan karşısında da iyi bir futbol oynayamayan Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ne karşı kazanmak zorundaydı ve bunu başardı. Geç oldu ama Türkler halen varlar."

AS GAZETESİ - İSPANYA

"Türkiye gibi bu kadar çok olağanüstü güçlere bağlı olan başka bir milli takım yok. Ölüm kalım maçlarını hep Türkiye kazanıyor ve bu kez de aynısı oldu."

EL MUNDO DEPORTIVO GAZETESİ - İSPANYA

"Arda'nın Türkiyesi hayatta kalmaya devam ediyor. Türkiye, aldığı onca sert eleştiriye yanıt verme kapasitesini gösterdi. Türkiye şimdilik bir üst tura çıkma umudunu sürdürüyor."

NOS TELEVİZYONU - HOLLANDA

"Türkiye son anda tutundu ama henüz yeterli değil. Bir üst tura çıkabilmesi bugün oynanacak maçlara bağlı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Türkiye daha etkili oynadı ve hedefine ulaştı."

DE VOLKSRANT GAZETESİ - HOLLANDA

"Türkiye beklenmedik şekilde Çek Cumhuriyeti’ni evine gönderdi. Türkiye'nin 2. tura çıkıp çıkmayacağı bu akşamki maçlardan sonra belli olacak."

JYLLAND-POSTEN GAZETESİ - DANİMARKA

"Emre Mor'un süper asisti, Türkiye'yi galibiyete taşıdı. Emre Mor, çok iyi bir oyun sergiledi."

EXPRESSEN GAZETESİ - İSVEÇ

"İsveç için kabus, Türkiye kazandı. Türkiye son şansını iyi kullanarak İsveç'i kabus görmeye ittiği belirtildi. İsveç'in en iyi üçüncüler arasına girebilmek için Belçika karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...