Fatih Terim'in göz yaşları

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Terim'in göz yaşları

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, 2-0'lık Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrası A Milli futbolculara sarılarak ağladığı iddia edildi.

Türkiye, İrlanda'nın dün kazanmasıyla Euro 2016 macerasını sonlandırdı. Dün gece otelde futbolcular ile maçı izleyen Fatih Terim, elenmenin ardından oyuncularına sarılarak ağladı. İmparator oyuncularına, "Sizin canınız sağolsun" dedi. Bu gelişme sonrasında oyuncular da gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından "Maç sabahı tüm sorunları hallettik" ifadesini kullanmıştı. Otelde yapılan kahvaltının ardından Fatih Terim tüm futbolcuları toplantı odasına çağırdı. Toplantıda ilk olarak Burak Yılmaz söz aldı. Medyada çıkan haberlere tepki gösteren Burak, "Ortada bir sürü çirkin iddia var ama kimse çıkıp bizi savunmuyor. Herkes futbolcuları suçluyor" dedi.

TÜMER METİN'LE CANER ARASINDA GERGİNLİK OLDU

Yıldız futbolcunun bu sözlerine birçok arkadaşı da destek verdi. Ardından Caner Erkin, teknik heyeti ima ederek "Herkes bize sırtını döndü" diye konuştu. Caner'in bu sözleri gerilimi artırdı. Fatih Terim'in ekibinde yer alan Tümer Metin'in Caner'in sözlerine "Asıl bazılarınız takıma sırtını döndü" yanıtını vermesinin ardından ikili arasında sert bir ağız dalaşı yaşandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in araya girmesiyle yatışan gerilimin ardından bu kez de Hakan Çalhanoğlu ve Oğuzhan Özyakup arasında 'pas vermiyor' tartışması başladı. Birkaç futbolcu da bu tartışmaya dahil olunca tansiyon yeniden yükseldi.


ARDA VE BURAK GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Terim toplantının sonunda Arda Turan'a döndü ve "Evet kaptan söz sende. Anlat bakalım" ifadesini kullandı. Kendisine yapılan eleştirilerden çok, sosyal medyada ailesine yönelik hakaretlere içerleyen yıldız futbolcu konuşmasının sonlarına doğru gözyaşlarına hakim olamadı. Arda ile birlikte, özel hayatında sorunlar yaşayan Burak Yılmaz'ın da ağladığı gözlendi. Toplantının son sözünü ise Terim söyledi. İmparator, "Biz buraya gelinceye kadar çok acılar çektik. Burada da çekmeye devam ediyoruz" diyerek son sözü söyledi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...