Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gareth Bale'in Türkiye mutluluğu

- Güncelleme:
Gareth Bale'in Türkiye mutluluğu

FUTBOL Haberleri

Galler’in yıldız oyuncusu Bale Türkiye ile eşleşmemekten dolayı mutlu. Bale, Kuzey İrlanda’yı Türkiye’den daha iyi tanıdıklarını söyledi.

EURO2016’da 2. tura yükselen Galler’in yıldız oyuncusu Gareth Bale, Türkiye yerine Kuzey İrlanda ile eşleşmekten memnun olduğunu belirtti.

Galler’in oynadığı grup maçlarında 3 gol kaydedip; takımının grupları geçmesinde önemli paya sahip olan Bale, turnuvaya sadece 3 maç oynamak için gelmediklerini söylerken, buraya şampiyon olmak için geldiklerini, 3 maç oynamak için gelmediklerini söyledi. Bale, Kuzey İrlanda’yı Türkiye’den daha iyi tanıdıklarını belirtirken; zor bir maç olacağını ama kazanacaklarına inandığını söyledi.

Galli yıldız, ”grubu İngiltere’nin önünde tamamladık bu yüzden mutluyuz, İngiltere’nin üzerinde olmak her zaman için güzel bir şey” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...