İtalyanlardan Türkiye yorumu

- Güncelleme:
İtalyanlardan Türkiye yorumu

FUTBOL Haberleri

İtalya basınının amiral gemisi La Gazzetta dello Sport, İtalya'nın geniş rotasyon yaptığı maçta İrlanda'ya yenilerek Türkiye'nin elenmesine yol açmasını "Fatih Terim'e ihanet" şeklinde yorumladı.

Francesco Ceniti imzalı makalede, "Bizim yenilgimiz ona Avrupa'ya mal oldu. Elbette ki, sadece Çek Cumhuriyeti galibiyeti yetmeyecekti. Dışarıdan bir yardım gerekiyordu. Bunun başında Conte'nin İtalya'sı geliyordu. Terim bunu biliyordu" ifadelerine yer verilirken şöyle devam edildi:

BİZİ SEVECEK MİSİN İMPARATOR?
 "Kollarını açarak 'Bunu umuyorum (İtalya'nın kazanmasını) ve karşılaşmada sizin takımı tutacağım, ancak buna ihtiyacınız olmayacak, çünkü zaten güçlü bir takımsınız' dedi ama İmparator bir kez daha İtalya tarafından yalnız bırakıldı. Dün (Önceki) akşamdan sonra da İtalya kalbinizde olmaya devam edecek mi İmparator?"

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...